ساحل ادب
ادبی-اجتماعی

تخلفات عجیب در تولید سوسیس و کالباس!

يکشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۱۵

همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟

به گزارش ایسنا، در شهریور سال 1388 اداره استاندارد تهران اقدام به نمونه‌برداری از 26 نمونه سوسیس و کالباس و همبرگر از مراکز عرضه و فروشگاه‌های زنجیره‌ای کرد و این نمونه‌ها از نظر منشا بافت گوشتی مورد آزمون قرار گرفت. نتایج این آزمون نشان داد که از 20 نمونه سوسیس و کالباس 18 مورد نامنطبق بودند.
 
موارد مردودی نشان می‌داد که تولیدکنندگان سوسیس و کالباس از چربی صفاقی (چربی موجود در دستگاه گوارش و لابه‌لای روده‌ها)، غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسی و ریه، عروق، رگ و اعصاب و بافت پیوندی (پوست رگ و پی و چربی ضایعات گوشتی) در تولید محصولات خود استفاده کرده بودند. این در حالی بود که این بافت‌ها عضله نیستند و تولیدکنندگان طبق استاندارد ملی مجاز به استفاده از این بخش از لاشه دام در تولید فرآورده‌های گوشتی نیستند.
 
بعدا در سال 1390 نیز بار دیگر یکی از مدیران



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 18 دی 1391برچسب:, :: 7:31 :: توسط : زرین

 

درباره خواص این عرقیات بیشتر بدانید

 

 
شاید با دانستن گوشه ای از خواص آنها در مورد استفاده مجدد تجدید نظر کنیم.

عرقیات از گذشته های دور مورد استفاده بسیاری از افراد قرار می گرفته است. هر چند امروزه با وجود داروهای شیمیایی کمتر کسی سراغ عرقیات میرود اما شاید با دانستن گوشه ای از خواص آنها در مورد استفاده مجدد تجدید نظر کنیم :

▪ عرق کاکوتی:

ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم در ناراحتی های گوارشی ،ضد اسهال، مقوی معده، خلط آور.

▪ بهار نارنچ:

معطر، مقوی اعصاب و قلب

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 17 دی 1391برچسب:, :: 7:38 :: توسط : زرین

 


در گذشته انواع سبزی‌ها به شکل سبزی خوردن، سالاد یا برای تهیه انواع خورش‌ مورد استفاده قرار می‌گرفتند، ولی اکنون در بسیاری از مهمانی‌ها در کنار غذاهای متنوع، معمولا بشقابی از سبزی‌‌جات خام یا بخارپز دیده می‌شود.

سبزی‌جات را هم می‌توان خام خورد و هم به صورت بخارپز، اما به دلیل دارا بودن ویتامین‌های حساس به حرارت (مثل ویتامین C)، باید در هنگام پخت آن‌ها دقت بیشتری به خرج داد.

اگر تصمیم به بخارپز کردن سبزی‌جات دارید بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:

۱- در زمان بخارپز کردن حتما باید در ظرف گذاشته شود.

۲- از مقدار کمی آب استفاده کنید تا بعد از طبخ به خورد سبزی‌جات برود.

۳- آب حاصل از سبزی‌جات را میل



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 17 دی 1391برچسب:, :: 7:30 :: توسط : زرین

زنجبیل یکی از مفیدترین گیاهان دارویی فصل سرد است که برای درمان سرما خوردگی ،سرفه های خشک مفید است.

به گزارش جهان به نقل از ایرنا، ˈزنجبیل ˈ به عنوان گیاه دارویی محسوب می شود و دارای خواص متعددی از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون ، ضد باکتری، آنتی اکسیدان ، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده ی کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا است.

در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی است جینجرول، مهم ترین جزء تشکیل دهنده ی زنجبیل که مسئول ایجاد طعم و مزه در این گیاه می است ، از رشد سلول های سرطانی مخصوصا سرطان ر



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 17 دی 1391برچسب:, :: 7:25 :: توسط : زرین

 

افرادي که در هفته 2 ليوان يا بيشتر آب انار مي نوشند، احتمال پيشرفت و بروز آلزايمر در آن ها نسبت به افرادي که در هفته نصف ليوان آب انار مصرف مي کنند، 76 درصد کمتر است.
1- انار و خاصيت آنتي اکسيداني

تحقيقات نشان داده است که انار 3 برابر چاي سبز، آنتي اکسيدان دارد. لازم به ذکر است که نقش آنتي اکسيدان ها، حفاظت از بدن در برابر استرس ها، آلودگي هاي شيميايي و ميکروبي، بيماري قلبي و سرطان هاست.

2- انار و قلب و عروق

آب انار جلوي تصلب شرايين و بيماري قلبي را مي گيرد.



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : شنبه 16 دی 1391برچسب:, :: 7:22 :: توسط : زرین


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 27 آذر 1391برچسب:, :: 6:45 :: توسط : زرین

 

 
این دو نه‌تنها به‌عنوان نوشیدنی‌های خوش‌طعم و دارو مورد استفاده قرار می‌گیرند بلکه ...

دارچین یکی از قدیمی‌ترین انواع ادویه شناخته شده توسط بشر است و شهرت عسل نیز از زمانی که تاریخ آغاز شده است، وجود داشته و وجود خواهد داشت. ۲ ماده‌ای که با خواص شفادهنده منحصر به فرد خود، زمان زیادی است که به‌عنوان یک درمان خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند. اسانس دارچین و آنزیم عسل، غذاهایی ضد‌میکروبی هستند که از رشد باکتری و قارچ جلوگیری به عمل می‌آورند.

این دو نه‌تنها به‌عنوان نوشیدنی‌های خوش‌طعم و دارو مورد استفاده قرار می‌گیرند بلکه همچنین عناصری معطر هستند و به‌عنوان جایگزینی برای طعم دهنده‌های سنتی غذا مورد استفاده قرار می‌گیرند و این به‌دلیل خاصیت ضد‌میکروبی مؤثر آنهاست. مردم ادعا می‌کنند که ترکیب این دو، شفادهنده‌ای طبیعی برای بسیاری از بیماری‌ها و فرمولی است که فواید سلامتی بسیاری در خود دارد:

بیماری‌های قلبی: عسل و پودر دارچین را روی نان بمالید و از آن به‌طور منظم به‌عنوان صبحانه به جای مربا یا کره استفاده کنید.

التهاب مفصل: ترکیب این دو را روی

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 27 آذر 1391برچسب:, :: 6:41 :: توسط : زرین

 

این نوشیدنی سالم عمرتان را زیاد می‌کند


کفیر از پوکی‌ استخوان جلوگیری می‌کند و در تنظیم فشار خون نیز نقش عمده‌ای دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص نوشیدنی کفیر و ارزش غذایی آن اظهارداشت: کفیر نوعی نوشیدنی است که از مجموعه‌ای از باکتری‌های زنده و مفید برای بدن تشکیل شده بطوریکه دانشمندان راز سودمندی کفیر را برای سیستم ایمنی و گوارش، وجود این باکتری‌ها می‌دانند.

علی اکبر کمالی با بیان این که مخمرهای موجود در آن قادر به ساخت اسید فولیک است، ا

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 12 آذر 1391برچسب:, :: 6:59 :: توسط : زرین

تاثیر نوشیدنی کفیر بر پوست و مو

تغذیه > نوشیدنی‌ها- همشهری آنلاین:
یکی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید که در بحث تغذیه بسیار به آن توجه می‌شود، دوغ است. مصرف این نوشیدنی به‌خصوص به کسانی که اضافه‌وزن دارند و دلیل این اضافه‌وزن مصرف نوشیدنی‌های پرکالری و گازدار است، توصیه می‌شود.
 

دوغ در گروه لبنیات جای دارد و حاوی کلسیم و پروتئین بالایی است و در سلامت پوست و مو نقش دارد. امروزه در صنعت موادغذایی در کشورمان به دوغ باکتری‌های پروبیوتیک اضافه کرده‌اند و فرآورده تخمیری تولیدشده به این روش کفیر نام دارد. دوغ کفیر خواص فوق‌العاده‌ای برای بدن دارد.

گاز این دوغ طبیعی است و به دلیل عملکرد باکتری‌هایی ایجاد می‌شود که اصطلاحا به آن «پروبیوتیک» می‌گویند. برای افرادی که مایل‌اند موادغذایی طبیعی و ارگانیک مصرف کنند، دوغ کفیر بسیار مناسب است.

پروبیوتیک‌ها یا باکتری‌های مفید که به‌طور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند و به هر علتی از بین رفته‌اند وقتی به غذاها اضافه می‌شوند، تاثیرهای شگرفی بر بدن ما می‌گذارند. از جمله فواید آنها می‌توان به کاهش تولید مواد التهابی میکروارگانیسم‌ها در روده اشاره کرد.

در افراد مبتلا به خشکی پوست و مو و کسانی که دچار ریزش مو هستند یا اگزما و خارش‌های پوستی دارند یا دچار کهیر هستند، مصرف فرآورده‌های پروبیوتیکی به‌خصوص دوغ و نوشیدنی‌های کفیر توصیه می‌شود.

بیشتر مشکلات پوستی به دلیل فعالیت ناقص سیستم ایمنی است و پروبیوتیک‌ها با تاثیر بر سلول‌های ایمنی دستگاه گوارش به بهبود آثار ضدالتهابی کمک می‌کنند.

منبع: هفته نامه سلامت



 

خرما کثيرالغذا وداراي ويتامينهاي ب، ث، و قند وسلولز و مواد آلبومينوئيدي و املاح معدني است و به علت داشتن منيزيم ضد سرطان است.
خرما در التهابات روده ومعده سودمند وبراي درمان سرفه ي خشک و التهابات ريوي وتهيجات مجاري ادرار مفيد است .

در خرما فوايد زيادي است، بدن راگرم و فعال مي سازد زمين تن را حاصلخيز مي کند و مولد خون غليظ مي باشد

خرما کثيرالغذا وداراي ويتامينهاي ب، ث، و قند وسلولز و مواد آلبومينوئيدي و املاح معدني است و به علت داشتن منيزيم ضد سرطان است.

خرما يکي از بهترين ميوه هاي مناطق گرمسير است که خوردن آن سوء هاضمه را از بين برده ودر عين حال غذايي مقوي مي باشد که براي تغذيه ي اطفال بسيار مفيد است ولي خرما را نبايد زياد خورد . نيز خوردن خرما با ماست بسيار مفيد و مغذي است و بهترين غذا براي افراد کم خون خرما است .
 

 



آیا می دانید با خوردن این سه خوراکی به پوکی استخوان مبتلا می شوید ؟!
افکارنیوز: فرآیند هیدراته کردن که باعث تبدیل روغن های نباتی مایع به روغن های جامد می شود، موجب از بین رفتن برخی ویتامین های طبیعی روغن و کاهش تراکم استخوان می شود.

بررسی پژوهشگران علوم پزشكی نشان می دهد، سه نوع ماده غذایی در کاهش کلسیم بدن و ایجاد پوکی استخوان تاثیر زیادی دارند.

به گفته محققان، نمک یکی از مهم ترین عوامل پوکی استخوان است که به ازای مصرف هر۲۳۰۰ میلی گرم آن،۴۰ میلی گرم کلسیم بدن از دست می رود.

پژوهشگران، یکی از موثرترین روش ها برای کاهش نمک مصرفی را، پرهیز از خوردن غذاهای فرآوری شده می دانند.

پژوهشگران چربی های هیدروژنه را دومین ماده غذایی موثر در ایجاد پوکی استخوان می دانند.

پژوهش های اخیر نشان می دهد، فرآیند هیدراته کردن که باعث تبدیل روغن های نباتی مایع به روغن های جامد می شود، موجب از بین رفتن برخی ویتامین های طبیعی روغن و کاهش تراکم استخوان می شود.

به گفته پژوهشگران، مصرف نوشابه های گازدار، سومین عامل مهم غذایی است که در ایجاد پوکی استخوان تاثیر بسزایی دارند.

نوشابه های گازدار اغلب از اسید فسفریک تهیه می شوند که باعث دفع کلسیم از ادرار می شود.



یكی از روش‌های بسیار مفید برای حفظ سلامت بدن، مصرف دانه‌های طبیعی است.
اگر تخمه دوست دارید، بخوانید
افکارنیوز: سایت اینترنتی مدگورو در مقاله جدیدی نوشته است: مصرف دانه‌های خوراكی یكی از ضروریات رژیم غذایی انسان است و نباید آنها را از برنامه‌های تغذیه‌ای حذف كرد. دانه‌ها، منبع غنی از آنتی‌اكسیدان‌ها و ویتامین‌ها هستند كه مصرف انواع آنها برای سلامت بدن و ذهن حیاتی است.

تخمه آفتابگردان، دانه كتان، تخمه كدو و كنجد همگی خوراكی‌های طبیعی، خوشمزه و حاوی چربی‌های مفید اشباع نشده هستند.

تخمه‌های آفتابگردان غنی از ویتامین E هر خوراكی است. همچنین یك ماده قوی ضد سرطانی موسوم به «لیگنین» به وفور در دانه كنجد یافت می‌شود.



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 5 آذر 1391برچسب:, :: 7:48 :: توسط : زرین

یكی از مهم ترین و ساده ترین روش های داشتن موهای سالم تغذیه درست و همچنین داشتن یك رژیم غذایی بسیار عالی است. این باعث می شود تا شما موهایی سالم برای تمامی عمرتان داشته باشید.

ماهی

این غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا ۳، پروتئین، ویتامین B۱۲ و آهن است. اسید چرب امگا ۳ برای سلامت پوست سر مفید و ضروری است و كمبود آن موجب خشكی پوست سر و ریزش مو می شود. مصرف یك تا دو قاشق غذاخوری روغن بزرك (روزانه) نیز حاوی مقدار قابل توجهی اسید چرب امگا۳ می باشد.

سبزی های سبز تیره

اسفناج، بروكلی و چغندر برگی سرشار از ویتامین A و C است كه بدن به منظور ساختن چربی پوست به آن نیاز دارد و سلامت مو را تضمین می كند. به علاوه سبزیجات سبز تیره سرشار از آهن و كلسیم است.

لوبیا، عدس و



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 5 آذر 1391برچسب:, :: 7:44 :: توسط : زرین

بعضی از افراد به دلیل قدرت محافظت از قلب، دوستدار گوجه‌فرنگی هستند. اما بررسی‌های جدید روی این هدیه سلامت كه كمتر شناخته شده، نشان می‌دهد باید بیشتر از آن در سفره‌‌هایمان استفاده كنیم.


برترین ها: بیشتر ما گوجه‌فرنگی را دوست داریم، زیرا سالادها و هم غذاهایمان را خوشمزه‌تر می‌كند. بعضی از افراد به دلیل قدرت محافظت از قلب، دوستدار گوجه‌فرنگی هستند. اما بررسی‌های جدید روی این هدیه سلامت كه كمتر شناخته شده، نشان می‌دهد باید بیشتر از آن در سفره‌‌هایمان استفاده كنیم. در واقع مطالعات جدید نشان داده، گوجه‌فرنگی خواص زیادی دارد. ما در مورد خواصی مانند محافظت در برابر شكنندگی استخوان‌ها، محافظت از سرطان‌ها و حتی داشتن سپر تدافعی در مقابل اشعه ماورای بنفش صحبت می‌كنیم، پس مهم نیست چطور آنها را



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : شنبه 4 آذر 1391برچسب:, :: 6:30 :: توسط : زرین


رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد گفت: ۳۰درصد ایرانی‌ها کبد چرب دارند. چاقی، اضافه وزن و پرخوری زمینه ساز ابتلا به این بیماری است و افرادی که کبد چرب دارند ۱۰ سال زودتر از دیگران سکته می‌کنند.

به گزارش فارس، رضا ملک‌زاده ظهر امروز در نشست خبری دوازدهمین کنگره گوارش و کبد اظهار داشت: سرطان روده بزرگ در ایران رو به افزایش است که کنترل و غربالگری آن دغدغه ما است. یک فرضیه جدید وجود دارد که میکروب‌های روده می‌تواند مانند سرطان معده منشاء میکروبی داشته باشد.

به گفته ملک‌زاده در گذشته به ازای هر 100 هزار ایرانی 8 نفر در سال به 

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : شنبه 4 آذر 1391برچسب:, :: 6:11 :: توسط : زرین

 

تغذیه > آشنایی با خواص خوراکی‌ها- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
برخی غذاها هستند که مصرف آن‌ها موجب تقویت خلق و روحیه می‌شوند که در این‌ بخش به توضیح 6 مورد از آن‌ها پرداخته‌ایم.

ساردین

مطالعات نشان داده افرادی که بدنشان دچار کمبود امگا 3 است بیشتر از دیگر افراد، مبتلا به ضعف روحیه هستند.
اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی‌های

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : شنبه 4 آذر 1391برچسب:, :: 6:1 :: توسط : زرین

 

اگر عادت داشته باشید که چای یا قهوه‌تان را خیلی شیرین بخورید در گام اول ترک آن، کار سختی است اما به مرور می‌توانید این عادت را ترک کنید.
شاید خوردن یک تکه‌ بزرگ کیک شکلاتی و انواع بیسکویت‌های کرم‌دار خیلی کیف داشته باشد اما باور کنید آسیبی که این قبیل مواد غذایی به سلامتی می‌زند بیش از چیزی است که فکرش را می‌کنید.

به گزارش تبیان، قند و شکر پُر از کالری بیهوده و عاری از مواد مغذی است؛ بیشتر مردم تصور می‌کنند برای کسب انرژی بیشتر به مواد غذایی شیرین (تهیه شده از قند) نیاز دارند اما واقعیت این است که می‌توان با مصرف مواد غذایی سالمتر این انرژی را تأمین کرد.

با این حال منظورمان این نیست که کلاً مواد غذایی شیرین را از برنامه‌ غذایی‌تان حذف کنید؛ در حالت عادی نباید هیچ ماده‌ غذایی را حذف کرد؛ مهم این است که حد تعادل را رعایت کنیم؛ مصرف زیاد مواد قندی و شیرینی‌جات عامل اصلی پوسیدگی دندان است؛ در واقع باکتری‌های روی جرم‌های دندان از قند برای تولید اسیدی استفاده می‌کنند که ب

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : شنبه 4 آذر 1391برچسب:, :: 5:51 :: توسط : زرین

وجود ۱۶ ماده معدنی ضروری در رژیم غذایی روزمره از اهمیت زیادی برخوردار است. اما مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، آهن، روی و سلنیوم نقش مهم تری را بر عهده دارند.
دکتر سید ضیاءالدین مظهری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: مصرف ویتامین‌های گروه B در کاهش عصبانیت و خستگی مفید است. مصرف ویتامین‌های گروه B در افزایش یادگیری نیز مؤثر است.

گنجاندن مواد غذایی حاوی ویتامین‌های گروه B در تغذیه روزمره در کاهش عصبانیت، پیشگیری و درمان افسردگی و خستگی مفید است.

جگر، گوشت گوساله، ماهی، مرغ، تخمه آفتابگردان، تخمه کدو، جوانه گندم، حبوبات، غلات، شیر و لبنیات، گوجه فرنگی، کاهو، هویج، قارچ، انواع میوه و دانه‌ها و مغزهای روغنی از منابع غنی ویتامین های B هستند.

وجود ۱۶ ماده معدنی ضروری در رژیم غذایی روزمره از اهمیت زیادی برخوردار است. اما مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، آهن، روی و سلنیوم نقش مهم تری را بر عهده دارند.

وجود مواد معدنی در غذاها موجب افزایش توان یادگیری، تقویت نیروی دفاعی و سرعت بخشیدن به روند رشد است.

گردو، ماهی، مرغ، جگر، گوشت، گندم جوانه زده و محصولات تهیه شده از آردهای سبوس‌دار حاوی این مواد معدنی هستند.

به دانش آموزان و داوطلبان کنکور توصیه می‌شود، مصرف همبرگر، سوسیس، کالباس، کله‌پاچه و مواد غذایی حاوی چربی‌های اشباع‌شده دارای فرم ترانس را کاهش دهند.

وی در پایان گفت: استفاده از غذاهای حاوی امگا – ۳ نظیر ماهی، روغن‌های سویا، کنجد، تخم کتان یا بذرک و گردو در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است.

منبع: ایسنا



انار سرشار از ترکیبات پلی‌ فنولی است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون ( LDL ) شده و اجازه نمی ‌دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. انار، مواد مغذی بسیاری دارد. در هر 100 گرم از این میوه 240 میلی‌ گرم پتاسیم، 3 گرم فیبر، 13 میلی‌ گرم ویتامین C، 80 درصد آب و 50 کیلوکالری انرژی یافت می ‌شود.

به گزارش آریا، زهره کاوسی افزود: در انار آهن نیز یافت می شود، ولی از انار نمی توان به عنوان منبع آهن یاد کرد. میزان قند این میوه نیز به حدی نیست که مانع مصرف بیماران دیابتی ‌شود.
وی تاکید کرد: وقتی رُب این میوه تهیه می ‌شود، پلی ‌فنول و اسید آلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمی‌ رود ولی مقداری از ویتامین c آن کاهش پیدا می کند. با این وجود رُب انار نیز ارزش، غذایی بسیار دارد، البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد.

 



برای جلوگیری از ریزش مو چه باید خورد ؟
چهارشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۲۲
کد مطلب: 10927
 
ریزش مو یکی از مشکلاتی است که به جرات می توان گفت اکثر مردم دنیا با آن مواجه هستند. عوامل زیادی مانند عوامل محیطی، ژنتیکی، هورمونی ، برخی بیماری ها مانند اختلالات تیروئید ، آنمی ( کم خونی ) و نوع تغذیه در ریزش مو دخیل است.

اهمیت رژیم غذایی را در حفظ سلامتی بدن به خصوص مو ، نمی توان نادیده گرفت. تحقیقات اخیر ژاپنی ها بعد از جنگ جهانی دوم این امر را تایید می کند؛ چرا که استفاده از رژیم غذایی غربی ها به وسیله ی ژاپنی ها باعث اضافه وزن توام با ریزش مو در اکثر مردم شد.

شایع ترین دلیل ریزش مو در زنان کمبودهای غذایی است، زیرا معمولاً برای کاهش وزن خود رژیم های غیر اصولی را به کار می برند که نتیجه ی آن بروز این مشکل است. همچنین کسانی که مواد غذایی حیوانی مصرف نمی کنند و به اصطلاح گیاهخوار هستند، به دلیل عدم اطلاع کافی در زمینه چگونگی مصرف غذاهای گیاهی، دچار کمبود پروتئین ، روی ، آهن ، اسیدهای آمینه ی ضروری ، ویتامین های گروه B و ... می گردند.

در زیر منابع برخی از عناصر مهم و موثر در سلامت مو ذکر شده است :


پروتئین :
اساس و پایه ی نیاز بافت های



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, :: 7:10 :: توسط : زرین

چای سبز را چگونه بنوشیم تا لاغر شویم؟


سلامت نیوز: افرادی که در آستانه میانسالی با بالارفتن سن دچار اضافه وزن و چاقی می شوند نیز می توانند از چای سبز برای پیشگیری از این بحران کمک بگیرند.

حتما تا امروز با تبلیغات وسیعی که درباره خواص درمانی چای سبز در کاهش وزن در جامعه، رسانه ها و اینترنت وجود دارد، روبه رو شده اید و شاید با انگیزه کاهش وزن و درمان چاقی خود یکی از این محصولات را سفارش داده و با انگیزه لاغر شدن آن را مصرف کرده و نتیجه مطلوب را دریافت نکرده اید. اگر شما نیز با اتکا به تبلیغاتی که در این زمینه وجود دارد و با هدف لاغری سریع و آسان سراغ چای سبز رفته اید، باید بدانید سخت در اشتباهید، بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید تا با جزئیات بیشتر خواص چای سبز به منظور درمان چاقی، اضافه وزن و پیشگیری از ابتلا به این عارضه آشنا شوید.

چه زمانی چای سبز بخورید
اگر تصمیم دارید با مصرف چای سبز با چاقی و اضافه وزن خداحافظی کنید، باید برای مصرف آن در طول روز برنامه ریزی داشته باشید و از مصرف این نوشیدنی گیاهی بدون برنامه پرهیز کنید.
بهترین زمان برای نوشیدن چای سبز به منظور کاهش وزن، ۲ ساعت پس از صرف غذا در وعده های غذایی است. به این ترتیب شما علاوه بر آنکه ا
::.
 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 18 آبان 1391برچسب:, :: 6:29 :: توسط : زرین

رژيم غلط لاغري

 
اگر فقط 10 روز از مصرف غذاهاي خيلي شيرين و پرانرژي اجتناب كنيم، بدن رفته‌رفته به اين حالت عادت مي‌كند و در عين لاغر شدن، به حفظ سلامت‌مان نيز كمك مي‌شود. در اين ميان، رژيم‌هاي غلط و باورهاي نادرستي هم وجود دارد كه به 8 مورد آنها اشاره مي‌کنيم.
 
سلامت: اگر فقط 10 روز از مصرف غذاهاي خيلي شيرين و پرانرژي اجتناب كنيم، بدن رفته‌رفته به اين حالت عادت مي‌كند و در عين لاغر شدن، به حفظ سلامت‌مان نيز كمك مي‌شود. در اين ميان، رژيم‌هاي غلط و باورهاي نادرستي هم وجود دارد كه در ادامه به 8 مورد آنها اشاره مي‌کنيم. با این رژيم‌هاي غلط عوارضي از جمله گودرفتن زيرچشم‌ها، لاغر‌شدن صورت، بالارفتن چربي‌خون، كم‌شدن آب زيرپوستي، عصبي‌شدن و... رخ مي‌دهند.

1.کرفس‌درماني


بين عموم، مصرف آب سبزي‌ها، به‌خصوص آب‌كرفس، جعفري يا شويد براي كاهش‌ وزن مرسوم است اما آب سبزي‌ها باعث لاغري نمي‌شود و فقط به دليل فيبر و آب فراواني كه دارند، جذب برخي چربي‌ها را کاهش مي‌دهند و باعث دفع مقداري آب هم مي‌شوند که اين موضوع حس خوشايندي به فرد مي‌دهد و فکر مي‌كند وزنش پايين آمده است!

8 رژيم غلط لاغري
 
مصرف روزانه آب کرفس به هيچ وجه توصيه نمي‌شود زيرا كرفس از سبزي‌هايي است كه اگزالات فراواني دارد و تجمع اگزالات در بدن، به‌خصوص در افرادي كه مثانه و كليه ‌سنگ‌ساز دارند، مي‌تواند باعث به‌وجود آمدن يا بزرگ‌شدن سنگ‌هاي اگزالاته شود. از سوي ديگر،‌ دريافت زياد اگزالات عامل از دست رفتن عناصر 2 ظرفيتي مانند كلسيم، روي،



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : سه شنبه 16 آبان 1391برچسب:, :: 5:54 :: توسط : زرین

دارچين علاوه بر متعادل نگه داشتن سطح قندخون، ميزان انسولين را نيز كنترل مي‌كند. ميزان انسولين و قندخون ارتباط تنگاتنگي با هم دارند. پايين نگه داشتن سطح انسولين يكي از مواردي است كه براي سلامت و كاهش وزن اهميت زيادي دارد.

در طول تاريخ، دارچين يكي از ادويه‌هاي محبوب و پرمصرف بوده است. افزون بر اين، پژوهش‌هاي دانشمندان در سال‌هاي اخير نشان مي‌دهد اين ادويه فوايد بسيار زيادي نيز دارد؛ فوايدي كه اطلاع از آنها مطمئنا شما را قانع مي‌كند دارچين را به برنامه غذايي‌تان بيفزاييد.

پايين آورنده كلسترول: پژوهش‌ها نشان مي‌دهد تنها نصف قاشق چايخوري دارچين در هر روز مي‌تواند پايين آورنده كلسترول LDL خون باشد.

تنظيم‌كننده قندخون: مطالعات انجام شده گوياي آن است كه دارچين مي‌تواند تنظيم‌كننده قندخون، بويژه براي افرادي كه ديابت نوع دوم دارند، باشد.

ضدعفوني‌كننده: برخي پژوهش‌ها از توانايي شگفت‌انگيز دارچين در متوقف كردن مقاومت دارويي در برخي از انواع عفونت‌ها حكايت دارد.

پيشگير



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 8 آبان 1391برچسب:, :: 5:33 :: توسط : زرین

3 خوراکی خوشمزه علیه پوکی استخوان

تغذیه > موادغذائی- همشهری آنلاین:
پوکی استخوان بیماری است که بیش‌تر افراد در دوران پیری به آن دچار می‌شوند و می‌تواند مشکلات زیادی را برای فرد ایجاد کند.

پوکی استخوان به جهت کاهش جذب کلسیم توسط بدن صورت می‌گیرد. با انجام ورزش‌های روزانه، نکشیدن سیگار، تغذیه مناسب و نخوردن مشروبات الکلی می‌توان از بروز بیماری پوکی استخوان پیشگیری کرد و برای پیشگیری از این بیماری 4 ساعت پیاده‌روی در هفته با مصرف بهترین داروها برابری می‌کند.

صرف میوه، سبزی و غلات خطر بروز پوسیدگی و شکستگی استخوان را در افراد مسن کاهش می‌دهد. نتایج پژوهش‌های محققان دانشگاه تافتز در بوستون امریکا حاکی است مردان مسنی که بیشترین مقدار میوه، سبزی و غلات را مصرف می‌کنند، کمتر از مردان مسن دیگر در معرض پوکی استخوان قرار دارند.

نتایج پژوهش‌ها همچنین نشان می‌دهد زنان مسنی که بیشترین مقدار مصرف شیرینی را دارند، از کمترین میزان دانسیته استخوانی برخوردارند و بیشتر از زنان دیگر در معرض پوکی و شکستگی استخوان قرار دارند. به گفته محققان، با توجه به نتایج به دست آمده در این مطالعه مصرف میوه، سبزی و غلات احتمالاً با افزایش تجمع مواد معدنی در استخوان از پوکی استخوان و بروز شکستگی‌های آن پیشگیری می‌کند.

1- آلوی سیاه

بهرام ارجمندی، استاد دانشگاه فلوریدا گفت: خوردن آلوی سیاه باعث ترمیم استخوان‌های بدن می‌شود و این آلو بهترین درمان برای بیماران پوکی استخوان محسوب می‌شو



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 3 آبان 1391برچسب:, :: 5:55 :: توسط : زرین

توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی

بادام در واقع همچون یک بمب ویتامین ‌E است و می‌تواند به خوبی از پوست شما در مقابل آفتاب محافظت کند.
شما می‌دانید برای سالم ماندن پوستتان باید چه مواد غذایی بیشتر مصرف کنید؟ می‌دانید بهتر است کدام را خام و کدام را پخته مصرف کنید؟ اگر به‌دنبال مواد غذایی مفید برای پوست هستید این مطلب را از دست ندهید.

بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده می‌شوند اما خوردن بعضی دیگر علاوه بر این‌که لذت بخش است می‌تواند در سلامت و زیبایی نیز تاثیر بسزایی داشته باشد، مسلما بیشتر ما دوست داریم مواد غذایی خود را از دسته دوم انتخاب کنیم. موادی که می‌خورید می‌توانند تاثیر زیادی روی زیبایی و سلامتتان داشته باشند، مهم این است که چه بخورید و چگونه بخورید. بعضی مواد غذایی وقتی پخته شوند اثر بیشتری خواهند داشت و بعضی برعکس. بنابراین اگر به‌دنبال مواد غذایی مفید برای پوست هستید این مطلب را از دست ندهید.


 ضدآفتاب خوراکی بخورید

بیشتر مادر بزرگ‌ها به فرزندانشان توصیه می‌کنند؛ آجیل نخورند تا جوش نزنند اما تحقیقات جدید ثابت کرده‌اند، بادام می‌تواند



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 3 آبان 1391برچسب:, :: 5:51 :: توسط : زرین

ماست​ فرآورده‌ای تخمیر شده است و ارزش تغذیه‌ای یک لیوان آن به اندازه یک لیوان شیر است؛ البته کالری کمتری دارد و به دلیل آن که میزان اسید لاکتیک آن در فرآیند تخمیر افزایش می‌یابد به جذب بهتر کلسیم و دیگر املاح معدنی کمک می‌کند و این​ ویژگی بارز ماست​، از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

خوب است بدانید هر واحد لبنیات، برابر با یک لیوان ماست یا شیر یا به اندازه یک قوطی کبریت پنیر است؛ افراد بالغ، سالمند و کودکانی که از شیر گرفته شده‌اند باید روزانه 3 واحد و زنان در ماه‌های آخر بارداری 5 تا 6 واحد از فرآورده‌های لبنی (ترجیحاً ماست) استفاده کنند.

*ماست میوه‌ای؛ طبیعی یا سنتزی

اغلب کارشناسان علوم غذایی، ماست میوه‌ای را به دلیل طعم متفاوت یکی از تنقلات مدرن به شمار می‌آورند که اگر به همراه تکه‌های میوه تهیه شده باشد، میان‌وعده‌ای سالم برای کودکان است و می‌تواند جایگزین تنقلات چرب و شور و پرکالری شود.

اما باید بدانید بیشتر ماست‌های میوه‌ای که در بازار عرضه می‌شود حاوی اسانس و رنگ خوراکی میوه مورد نظر به همراه مواد پایدارکننده، نگهدارنده و شکر است و هیچ‌گونه تأثیری در بالا بردن ارزش تغذیه‌ای ماست ندارد.

البته در برخی از این نوع ماست‌ها، مربا، مارمالاد یا قطعات میوه جایگزین اسانس‌های شیمیایی شده است و این محصول علاوه بر خواص ماست، خواص میوه نیز دارد که از نظر دانش تغذیه‌ای قابل تأیید است، اما ناگفته نماند ماست‌های میوه‌ای اگر هم از قطعات میوه تهیه شده باشد، حاوی شکر زیاد و افزودنی‌هایی است که مصرف مستمر آن بویژه برای کودکان توصیه نمی‌شود.

برای آنکه از وجود اینگونه افزودنی‌ها در امان باشید بهتر است این ماست را به صورت خانگی به همراه تکه‌های کوچک میوه‌هایی که طعم ملایم دارند تهیه و به صورت روزانه در میان وعده کودک‌ بگنجانید.

*نمک ماست سبزیجات زیاد است

ماست سبزیجات یکی از انوا

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : جمعه 28 مهر 1391برچسب:, :: 6:18 :: توسط : زرین

در این مطلب 6 ماده‌ی غذایی مفید پاییزی را معرفی کرده و تشویقتان می‌کنیم از این نعمت‌های سالم الهی بهره‌مند شوید. با ما همراه باشید.
 
پاییز از راه رسیده و صدای قدم‌های ننه سرما نیز کم کم شنیده می‌شود. زمین‌های کشاورزی در فصل پاییز میزبان نعمت‌هایی هستند که سلامتی را تضمین می‌کنند به طوری که می‌توان از آن به عنوان داروخانه‌ی واقعی برای سلامت خانواده‌ها یاد کرد. میوه و سبزیجات پاییزی سرشار از خاصیت و مواد مغذی‌اند. در این نعمت‌های الهی حداقل هزاران ماده‌ی مغذی وجود دارد که شما را از گزند بیماری‌های قلبی، سرطان و پیری زودرس حفظ می‌کنند.
 

کدو تنبل اصلاً هم تنبل نیست!
 
این که چرا اسم این کدوهای بامزه را کدو تنبل گذاشته‌اند جای سۆال دارد؟ به خاطر این که این کدوها در حفظ سلامتی ما غوغا می‌کنند! کدو تنبل سرشار از بتاکاروتن است و همین ماده می‌تواند خطر ابتلا به برخی از سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.
 
این مواد غذایی خوش فرم و خوشمزه همچنین می‌توانند بروز برخی از جنبه‌های پیری را به تأخیر بیندازد. کدو تنبل کم کالری اس



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : جمعه 28 مهر 1391برچسب:, :: 6:10 :: توسط : زرین

باورهای غلط در مورد تخم‌مرغ

تغذیه > توصیه‌ها و آداب- همشهری آنلاین:
تخم‌مرغ بدلیل دارا بودن 210 میلی‌گرم کلسترول در دهه‌های گذشته جایگاه مناسبی در سبد غذایی مردم نداشته است چون تصور می‌شد که با خوردن آن کلسترول خون افزایش یافته و در نتیجه بیماری‌های قلبی-عروقی و خطر حمله‌ی قلبی را افزایش می‌دهد.

این مقاله برگرفته از کتاب تخم‌مرغ ،معجزه‌ای در سفره توسط دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و با همکاری ستاد کشوری ترویج مصرف تخم‌مرغ به چاپ رسیده و شما را با باورهای غلطی که در جامعه درباره مصرف تخم‌مرغ رواج پیدا کرده است آشنا میکند .

امروزه مطالعات متعددی توسط محققین در مراکز معتبر و در طول سالهای متمادی بر روی افراد زیادی در کشورهای مختلف صورت گرفته و ثابت کرده‌اند:

1.خوردن تخم‌مرغ حتی بیش از یک عدد در روز در بسیاری از مردم بدون ارتباط جنس،سن و نژاد آنها باعث افزایش کلسترول خون نشده و حتی برای قلب می‌تواند مناسب و مفید هم باشد.

2. تغذیه با تخم‌مرغ نه تنها نسبت LDL:HDL که مهمترین شاخص برای تعیین احتمال خطر بیماری‌های قلبی است را تغییر بسیار کمی می‌دهد و نه تنها بر روی احتمال بروز بیماری‌های قلبی-عروقی اثری ندارد بلکه باعث کاهش پاسخ‌های التهابی در بدن می‌گردد.

تخم‌مرغ

3.خوردن تخم‌مرغ در گروه‌های جمعیتی مختلف دنیا و یا در داخل یک گروه جمعیتی خاص ارتباطی با کلسترول ندارد. شواهد اپیدمیولوژیکی حاکی از آن است که سرانه مصرف تخم‌مرغ در فرهنگ‌های مختلف ارتباطی با میزان بروز بیماری‌های قلبی نداشته و حتی در بروز بیماری‌های قلبی-عروقی در افرادی که یک تخم‌مرغ در هفته و کسانی که یک تخم‌مرغ در روز می‌خورند ارتباطی مشاهده نشده است.

4.



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : جمعه 28 مهر 1391برچسب:, :: 5:56 :: توسط : زرین

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،چربی‌های دور شکم دلایل متعددی دارد که تغذیه‌ی نامناسب و عدم تحریک از مهم‌ترین آن‌هاست. برای رسیدن به شکمی تخت لازم است برنامه‌ زندگی‌تان را کمی تغییر دهید. از مواد غذایی که در این مقاله اشاره می‌شود غافل نشوید و کمی ورزش کنید.

اگر می‌خواهید شکم تختی داشته باشید باید مواد غذایی حاوی چربی‌های اشباع نشده‌ مونو که ما به آن‌ها چربی‌های خوب می‌گوییم میل کنید. البته معنی حرفمان این نیست که با صِرف خوردن یک ماده‌ی غذایی شکمتان تخت تخت می‌شود. منظورمان این است که مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده‌ مونو توانایی این را دارند چربی‌های دور شکم را کاهش دهند.

 

بادام : چربی‌های اشباع نشده‌ مونو و ویتامین E موجود در بادام میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد. این ماده‌ غذایی همچنین منبع خوب پروتئین‌های گیاهی و فیبرهای غذایی است.

 

روش مصرف برای داشتن شکم تخت : دو قاشق غذاخوری بادام خرد شده را روی ماست کم چربتان بریزید و مقداری میوه‌های ریز مثل توت‌فرنگی به آن اضافه کنید. این معجون انرژی‌زا را به عنوان میان وعده میل کنید و قدمی در جهت کاهش چربی‌های دور شکمتان بردارید.

 

آووکادو : آووکادو نیز منبع اسیدهای چرب اشباع نشده‌ مونو هستند. این میوه حاوی میزان قابل توجهی "بتا- سیتوسترول" یعنی یک استرول گیاهی طبیعی است که با کلسترول مقابله می‌کند.

 

روش مصرف برای داشتن شکم تخت : نصف یک عدد آووکادو را با آب لیموترش، نمک و فلفل له کنید و با مقدار کمی سیب زمینی تنوری



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 20 مهر 1391برچسب:, :: 5:57 :: توسط : زرین

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی تاپ سانته فرانسه در گزارش اخیر خود روش جدیدی را برای مصرف مواد غذایی ارایه کرده است که از سویˈ آلن دلابوˈ دکتر و مبتکر روش تغذیه ای به نام ˈکرونوˈ توصیه شده است.

بر اساس این روش تغذیه ای، می توان در تمام روز نان، پنیر، شکلات، استیک و سیب زمینی خورد، لاغر شد و لاغر ماند.

گفته شده این هنر مصرف مواد غذایی در ساعات مختلف روز است؛ اوقاتی که برای ساختار بدن و داشتن وضعیتی بهتر توصیه می شود.

درصورتی که بر اساس عملکرد طبیعی بدن رفتار کنیم، نیازهای بدن به انرژی تامین و سوخت و ساز بدن بهتر انجام می شود و ذخیره سازی نیز صورت نمی گیرد.

در این روش خوردن مواد غذایی چرب در ساعات صبح، مواد غذایی سبک تر در ظهر، مواد غذایی شیرین در ساعات بعدازظهر و مواد غذایی سبک در شب توصیه می شود.

از میان ترشحات آنزیمی و هورمونی که در ساعات شبانه روز و حالات مختلف شب بیداری یا خواب متوالی و دمای هوا میزان آنها متفاوت است، ترشح کورتیزول (هورمونی که نقش مهمی در متابولیسم و سوخت و ساز بدن دارد) اهمیت زیادی دارد.

به گفته دکتر دلابو، روند چهار وعده غذایی روزانه قرار داده شده در این روش، در واقع بر اساس میزان ترشح کورتیزول در زمان های مختلف توصیه شده است.




5 غذا برای تسریع سوزاندن چربی شکم

ورزش و غذا خوردن مناسب نتایج بسیار خوبی را در برابر سوزاندن چربی شکم ارائه می دهند. سوزاندن چربی شکم کاری دشوار است و خوردن غذای مناسب برای سوزاندن چربی آن بسیار مهم است:

 1. سالاد و سبزیجات

 بعد از مشورت با پزشک تغذیه خود می توانید یک وعده غذایی را با یک سالاد سنگین حاوی بیشتر سبزیجات برگ سبز جایگزین کنید.  این غذاها در سوزاندن چربی شکم موفق عمل می کنند زیرا می توانند حس پر شدن شکم را زودتر به شما بدهند. این حس باعث می شود از پرخوری پرهیز کنید و همچنین به طور منظم مواد مغذی به بدن می رساند.

 2. ماست

 باکتری مفید گوارشی در ماست کمک می کند تا سموم سیستم گوارشی خود را از بین ببرید ومواد مغذی غذا بهتر جذب بدن شود. در میان مواد غذایی موثر برای سوزاندن چربی شکم ، ماست در بالای لیست قرار می گیرد چراکه می تواند سوخت وساز شکم را به طور موثر سرعت دهد.

 3. آرد جو دوسر

آرد جو دوسر را می توانید به عنوان ناهار یا شام بخورید ، به گزارش نیک صالحی علاوه براین برای صبحانه نیز می تواند مصرف شود. از آنجا که آرد جو دوسر منبع غنی کربوهیدرات است می تواند به غدد تیروئید بدن کمک کرده تا هورمون های خنثی کننده چربی تولید کنند.

 4. تخم مرغ

 کارشناسان مشاهده کرده اند افرادی که سفیده تخم مرغ را برای صبحانه روزانه خود مصرف می کنند بیشتر از کسانی که نان می خورند وزن کم می کنند. آیا می دانید چرا این غذا یکی از غذاهای اصلی سوزاندن چربی شکم است؟ زیرا منبع غنی ویتامین B12 و پروتئین است و به سوخت و ساز بدن کمک کرده و در مقابل باعث سوزاندن چربی شکم می شود.

 5. خشکبار

 این مواد غذایی در حقیقت شمشیر دو سر هستند. اگر از آن دسته هستید که خشکبار را به صورت سرخ شده با نمک فراوان مصرف می کنید ،مشکل را دوچندان می کنید .به گزارش نیک صالحی خشکباری نظیر، بادام، پسته ، گردو و... بهترین مواد غذایی برای سوزاندن چربی شکم محسوب می شوند اگر به میزان تجویز شده مصرف شوند. در غیر این صورت کلسترول را بالا می برند.

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, :: 5:54 :: توسط : زرین

10فایده هویج برای سلامتی قرص‌های ویتامین A را فراموش کنید. این میوه نارنجی رنگ، ویتامین A مورد نیاز شما را تامین کرده و فواید بیشمار دیگری نیز برای سلامت پوست، پیشگیری از سرطان و مقابله با پیری دارد. اگر می‌خواهید بدانید چطور بیشترین استفاده را از این سبزیجات فوق‌العاده ببرید، با ما همراه باشید.

فواید هویج

۱. تقویت بینایی

تصور قدیمی که هویج برای چشم‌هایتان خوب است کاملاً درست است. هویج سرشار از بتا-کاروتین است که در کبد به ویتامین A تبدیل می‌شود. ویتامین A در قرنیه چشم به رودوسپین تبدیل می‌شود که رنگدانه‌ای بنفش رنگ لازم برای بینایی است.

بتا-کاروتین در برابر زوال ماکولا و آب‌مروارید ناشی از بالا رفتن سن نیز محافظت می‌کند. در یک تحقیق مشخص شد افرادیکه مقدار زیادی بتا-کاروتین مصرف می‌کنند، تا ۴۰ درصد کمتر در معرض زوال ماکولا قرار می‌گیرند.

۲. پیشگیری از سرطان

تحقیقات نشان داده است که هویج خطر بروز سرطان ریه، سینه و روده را کاهش می‌دهد. محققان به تازگی فالکارینول و فالکاریندیول را کشف کرده اند که



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 19 مرداد 1391برچسب:, :: 11:42 :: توسط : زرین

مصرف روزانه يك ليوان آب پرتقال سلامت پوست، مو و ناخن را افزايش مي‌‌دهد.

به گزارش جهان، كارشناسان تغذيه معتقدند آب پرتقال به دليل اين كه حاوي ويتامين C، پتاسيم و اسيد فوليك است، مي‌‌‌تواند در سلامت پوست، مو و ناخن تاثير بسزايي داشته باشد.

به گفته كارشناسان تغذيه، رنگ دانه‌هاي زرد موجود در پرتقال در كاهش تخريب‌هاي پوستي ناشي از نور آفتاب موثر است و در ارتقاء انعطاف پذيري پوست تاثير خواهد داشت.

به گزارش ايسنا به نقل از پايگاه اينترنتي ايندين تايمز، پزشكان به افراد توصيه مي‌كنند مصرف مواد مغذي به خصوص مواد خوراكي كه حاوي ويتامين C هستند به داشتن پوست، مو و ناخن سالم كمك مي‌‌كند و گنجاندن آنها در رژيم غذايي روزانه مفيد اس



مهمترین عاملی که باعث چاقی افراد می شود خوردن غذاهای ناسالم و پر کالری است که اگر با غذاهای خوب جایگزین شود می تواند مقدار کالری ورودی را کاهش دهد و شما لاغرتر می شوید.
به گزارش افکارنیوز به نقل از مشرق، لاغری بی دردسر آرزوی تمام افرادی است که می خواهند وزنشان را کاهش دهند. در اینجا نگاهی داریم به تعدادی از جایگزین های غذایی که می توانند به چربی سوزی شما کمک کند.

آب

آب به طور طبيعي جلوي گرسنگي را مي گيرد. تحقيقات فراواني نشان داده نوشيدن آب فراوان، به كاهش سريع تر وزنتان كمك مي كند. طبق بررسي هاي محققان آلماني با خوردن روزانه ۴۸۱ گرم آب، متابوليسم بدن ۳۰درصد افزايش مي يابد: درضمن نوشيدن آب جلوي گرسنگي را هم مي گيرد و تا حدي سيركننده است.

چاي سبز

به جاي اينكه معتاد به مصرف چاي سياه و قهوه به دليل كافئين بالا شويد، چاي سبز بنوشيد. تحقيقات نشان داده است مصرف چاي سبز متابوليسم بدن را افزايش مي دهد و به كاهش وزن كمك مي كند. اين نوشيدني پرفايده خواص ضدسرطاني دارد و جلوي ناراحتي هاي قلبي- عروقي را مي گيرد.

شير

تحقيقات اخير پژوهشگران نشان داده كلسيم به كاهش وزن كمك مي كند. البته هنگام خريد لبنيات بايد اين نكته را مدنظر بگيريد كه



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:, :: 17:43 :: توسط : زرین

 بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی که در دنیای خارج از بدن شما وجود دارد در بال مرغ انباشته می‌شوند و شما با خوردن این قسمت لذیذ مرغ، خود را دچار بسیاری از بیماری‌ها می‌کنید. به طیور معمولا آنتی‌بیوتیک می‌دهند، آنتی‌بیوتیک‌ها آن‌ها را در مقابل بیماری‌ها محافظت می‌کند و هم باعث می‌شود به اصطلاح زودتر وزن بگیرند و رشد کنند به همین دلیل توصیه می‌شود، زمانی دام و طیوری که از آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده کرده‌اند ذبح شوند که نیمه عمر دارو سپری شده باشد تا وقتی‌که این گوشت‌ها به بازار مصرف ارائه می‌شوند، این آنتی‌بیوتیک‌ها به انسان‌ها منتقل نشوند، ولی متاسفانه در بسیاری از موارد این نکته رعایت نمی‌شود به همین علت بسیاری از افراد در مقابل انواع آنتی‌بیوتیک‌ها از خودشان مقاومت نشان می‌دهند بدون این‌که خودشان علت آن را بدانند، دریافت این آنتی‌بیوتیک‌ها می‌تواند از طریق شیر، گوشت و انواع منابع حیوانی باشد.
 
علت خوشمزگی بال مرغ، چربی زیادی است که در آن‌ قسمت‌ها انباشته شده و هرچیزی که خوشمزه باشد یک لذت آنی و یک حسرت دائمی ایجاد می‌کند. در رابطه با گردن مرغ هم گفته می‌شود که گردن محل عبور خیلی از بافت‌های اعصاب است و بسیاری از غدد لنفاوی در گردن قرار دارد که احتمالا این‌ها می‌تواند موجبات انتقال بعضی از ترکیب‌ها را فراهم کند که برای انسان مضر است و توصیه می‌شود که خانم‌ها و دخترخانم‌ها میل نکنند.



شما هم عبارت «سم‌زدايي از بدن» را شنيده‌ايد؟ اما با چه موادي مي‌توان مواد سمي بدن را تصفيه كرد؟
به گزارش افکارنیوز ،به نقل از سايت تبيان " بهتر است بدن خود را با این شش ماده غذایی سم‌‌زدایی كنيد و شیوه زندگی‌ خود را تغییر دهید. اگر می‌‌خواهید وزنتان را کاهش دهید و یا به انرژی بیشتری نیاز دارید و یا می‌خواهید رنگ چهره‌تان شاداب‌تر شود و یا درصدد تقویت روحیه خود هستید بهتر است بدن خود را با این مواد سم‌زدایی کنيد:

لیمو:

لیمو به دو علت پای ثابت بسیاری از رژیم‌های غذایی برای سم‌زدایی بدن است؛ اول آن که سرشار از آنتی ‌اکسیدان ویتامین C است و بر پوست اثر فوق‌العاده‌ای دارد و با بیماریهای ناشی از رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند و دوم آن که اثر قلیایی بر روی بدن دارد؛ به این معنا که به تعادل PH بدن کمک مي‌کند و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

سعی کنید صبح خود را با نوشیدن مقداری آب داغ همراه با برشی از لیمو شروع کنيد تا بدنتان سم‌‌زدایی و شسته شود.

زنجبیل

اگر غذای خیلی پرچرب خورده‌اید و با گوارش آن مشکل پیدا کرده‌اید خوردن زنجبیل را به شما پیشنهاد می‌کنیم. مصرف زنجبیل نه‌ تنها حالت تهوع را برطرف بلکه به عمل گوارش کمک مي‌كند و گاز و نفخ را نیز کاهش می‌دهد.

سیر

مصرف سیر نه تنها برای قلب بلکه



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : دو شنبه 9 مرداد 1391برچسب:, :: 1:4 :: توسط : زرین

5 ماده غذایی ضد خستگی


سلامت نیوز: اگر همیشه بعد از خوردن احساس بی‌حالی و خستگی می‌‌کنید، ناشی از خوردن غذاهای نادرست است. ترفند آن این است که غذاهایی را انتخاب کنید که انرژی را تدریجاً آزاد می‌كنند و به آرامی‌ و در طولانی‌مدت آن‌ را افزایش می‌دهند و از مصرف غذاهای دارای قند بالا که قند آنها به‌سرعت آزاد می‌شود، بپرهیزید.

شما می‌‌توانید با هر لقمه غذایی که می‌‌خورید به جنگ خستگی بروید. این پنج ماده غذایی نیز به‌علت هضم آسان و غنی بودن از مواد مغذی و تبدیل غذا به انرژی، به بدن کمک اساسی نموده و برای افراد مفید می‌‌باشند.

بــلــغــــور جـــو

بلغور جو تقریباً برهر غله‌ای در صبحانه برتری دارد و جزء بیشترین تولیدات غلات سبوسدار صبحانه است و نیز به‌عنوان ماده غذایی عالی در جهت حمایت از سلامت سیستم گوارش نگریسته می‌‌شود. به دلایل فوق بسیاری از متخصصین داخلی و تغذیه نه تنها به بیماران دیابتی اجازه خوردن بلغور جو را می‌‌دهند، بلکه در واقع آنان را تشویق نیز می‌‌نمایند، به‌خصوص اینکه به حفظ سطح قند خون طبیعی کمک می‌‌نماید.

چگونگی عمل
فیبر در سلامت دستگاه گوارش مفید است .
علاوه بر فیبر بالا، جودوسر حاوی سه نوع ماده غذایی مهم منیزیم ، پروتئین و فسفر است و بر سطح انرژی تاثیر می‌‌گ

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : جمعه 4 مرداد 1391برچسب:, :: 9:57 :: توسط : زرین

5 دلیل شگفت‌انگیز برای خوردن شکلات بیشتر!

5 دلیل شگفت‌انگیز برای خوردن شکلات بیشتر!
تغذیه > شیرینی‌ها  - همشهری آنلاین:
مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن شکلات می‌تواند مزایای زیادی برای سلامت شما داشته باشد از سلامت قلبتان گرفته تا لاغر نگه داشتن شما.

به گزارش ایسنا، بسیاری از فواید شکلات نظیر تقویت روحیه، کاهش استرس و کمک به رفع علائم سندرم قبل از قاعدگی (PMS) به خوبی شناخته شده اما برخی خواص آن کمتر شناخته شده‌اند.

بث ریردون، مدیر قسمت تغذیه منسجم از مرکز پزشکی دوک، بخشی از نظام سلامت دانشگاه دوک می‌گوید: شکلات سزاوار لقب بهترین ماده غذایی برای سلامت است البته این امر برای همه‌ی شکلات‌ها یکسان نیست.

متخصصان معتقدند؛ پنج دلیل شگفت انگیز برای خوردن شکلات بیشتر وجود دارد:

- شکلات باعث افزایش دید می‌شود. محققان بریتانیایی دریافته‌اند که شکلات تیره نسبت به شکلات سفید باعث کسب امتیاز بیشتر در تست‌های مرتبط با بینایی و همچنین بهبود حافظه می‌شود.

- شکلات به بهبود سرفه‌های مداوم کمک می‌کند.

- شکلات از پوست شما محافظت می‌کند. مطالعه‌ی یک محقق آلمانی در سال 2006 نشان داد که فلاونول‌ها در شکلات تیره می‌تواند پوست را از اثرات مضر نور UV محافظت کند. همچنین یک مطالعه در سال 2009 در بریتانیا نتایج مشابهی در برداشت اما اشاره کرد که سطح فلاونول‌های مورد نیاز برای محافظت از پوست شما بالاتر از میزانی است که در شکلات‌های استاندارد وجود دارد.

- شکلات مانع از ابتلا به اسهال می‌شود.

- شکلات به سلامت قلب شما کمک می‌کند.



 

باغچه
 
فواید و خواص خیار
 
 

خیار گیاهی است علفی و یکساله دارای ساقه خزنده وپوشیده از خارهای نازک و خشن است . برگهای آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه دار است . گلهای آن زرد رنگ که به دو صورت نر و ماده روی یک پایه قرار دارند میوه آن سبز رنگ و بسته به نوع و نژادهای مختلف ممکن است کوچک و یا دراز باشد .
این گیاهی استوائی در همه ی قسمتهای جهان در دسترس است.خیار ، دارای بوته بوده و از خانواده خربزه ، کدو سبز و دیگر کدو مسما ها ست. میوه آن استوانه ای شکل با طولی تقریباً در حدود 15 تا 23 سانتیمتر است. پوست خیار معمولا سبز و درون میوه از سبز کم رنگ تا سفید متغیر است.
در برخی از فرهنگها خیار بیشتر برای تهیه خیار شور مورد استفاده قرار می گیرد اما باید توجه داشت که در این صورت بیشتر مواد غذائی آن از دست می رود .
برای بسیاری از ما خیار تنها یک گونه صیفی یا میوه خوشمزه است که از آن در میهمانی ها در کنار سایر میوه ها استفاده می کنیم و

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : جمعه 16 تير 1391برچسب:, :: 12:50 :: توسط : زرین

 


 
بدون رژیم گرفتن لاغر شوید
يکشنبه ۱۱ تير ۱۳۹۱ ساعت ۰۵:۲۰
یکی از راههای داشتن اندامی متناسب رعایت رژیم غذایی است، اما گنجاندن تمام مواد غذایی مورد نیاز بدن در وعده های غذایی کار دشواری است.

به گزارش افکارنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ ممکن است شما برای انتخاب رژیم غذایی مناسب دچار مشکل شوید. در ادامه، این مطلب نکاتی را به شما پیشنهاد می کند، که با رعایت آنها تقریباً نیازی به رعایت رژیم های سخت، ندارید.

میوه و سبزیجات را در وعده های غذایی خود بگنجانید

ممکن است تعجب کنید، اما یکی از راههای کم کردن وزن،‌ خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات است. سعی کنید امشب به جای یک نوع، سه نوع سبزیجات را همراه شام خود میل کنید تا خود را به خوردن سبزیجات عادت دهید. بدین ترتیب فیبر و آب بیشتر و کالری کمتری جذب کرده اید.
سبزیجات را با

 



ادامه مطلب...


ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 11 تير 1391برچسب:, :: 23:30 :: توسط : زرین

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
موضوعات
آرشيو وبلاگ
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ساحل ادب و آدرس samiapoor.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





انجمن وبلاگ نویسان جهرم